Team

Beste huisdiereigenaar,

Graag stel ik me even voor: ik ben Dierenarts L. Verhoeven

Sinds december 2017 ben ik onderdeel geworden van het dierenartsen team. Na de opleiding tot dierenarts ben ik ruim een jaar werkzaam geweest in een gemengde dierenartsenpraktijk in Berghem. Vanuit daar ben ik op zoek gegaan naar de voor mij meest ideale gezelschapsdierenkliniek. Mijn eigen visie sluit goed aan bij de visie van Sterkliniek dierenartsen Amsterdam. Het is erg fijn dat ik me hier kan richten op een low stress aanpak. In het eerste half jaar heb ik de cursus Low Stress Animal Handling afgerond. Het is erg leuk om deze methodes te kunnen toepassen in de praktijk en zo veel gelukkigere dieren te mogen ontvangen. Met soms maar kleine aanpassingen kun je dan het verschil maken tussen een dier wat erg bang is, naar een dier wat het leuk vindt om op de praktijk te komen.

Mijn hart ligt bij dit beroep en ik geniet van alle verschillende onderdelen, zoals het spreekuur, de chirurgie en het contact met de eigenaren en hun dieren. Door elke week op alle praktijklocaties werkzaam te zijn raakte ik al snel thuis hier.

Voor mij is diergeneeskunde een vak dat nooit stilstaat. Kennis verandert en wordt steeds uitgebreider. Zo ben ik naast het werken als dierenarts ook continu aan het bijleren. Dit doe ik in de vorm van nascholing/cursussen maar ook in de vorm van studeren en veelvuldig overleg met collega's. Op deze manier kan ik groeien en mij steeds verder ontwikkelen. In de toekomst wil ik dan ook meer gespecialiseerde vaardigheden mijzelf blijven toe eigenen, zoals echografie.

Ik hoop u en uw huisdier dan ook lang te mogen blijven dienen in deze Sterkiniek

 

Herman is in Utrecht geboren en getogen, alwaar hij na zijn schooltijd ging werken voor firma's als TPG post. Na verloop van tijd ging hij zich meer en meer toeleggen op management taken binnen afdelingen en filialen van diverse bedrijven.

Na jaren als externe adviseur voor Dierenartspraktijk Goverts, Winius en Zwart te hebben gediend, is hij in 2010 in vaste dienst gekomen als praktijk manager. In noodgevallen valt hij ook wel eens als receptionist in. Bovendien is hij voor al het onderhoud binnen de praktijken de aan te spreken man.

Veel van zijn vrije tijd gaat op aan het werken met computers, maar waar het enigszins kan leest hij graag boeken. Al laten zijn twee vogels Gilligan en Bugsy Twiddle dit niet vaak toe.

Praktijkmanager Herman Rozengarden     Hermans valkparkiet Busy Twiddle

Remko van Deijk heeft na zijn studie één jaar in een dierenartsenpraktijk in Naarden gewerkt en vervolgens 2,5 jaar in een praktijk in Rotterdam. Vanaf begin 2011 werkt hij met veel plezier bij onze kliniek. Zijn interesses liggen vooral bij de oogheelkunde en de interne geneeskunde.

Naast het werk als dierenarts vindt hij het ook erg leuk om te tekenen en te schilderen. Verschillende dieren zijn al vast gelegd in olieverf.

Dierenarts Van Deijk     

Eva de Boer-Veerman is sinds 1998 paraveterinair en sinds 2008 met veel plezier werkzaam bij Sterkliniek dierenartsen Amsterdam. Naast de algemene bezigheden als paraveterinair  heeft ze een speciale interesse in het begeleiden van de operaties en laboratorium werkzaamheden. Tevens heeft ze een cursus scheren van katten zonder narcose gevolgd wat in de praktijk regelmatig gebruikt wordt.

Thuis lopen naast haar man en twee kinderen ook nog twee ontzettend lieve en grote Maine Coons rond. De kater heet Hummel en de poes heet Nina.

Eva de Boer-Veerman     Eva's katten Hummel en Nina

Beste huisdiereigenaar,

Graag stel ik me even voor: ik ben Jonna Hoekstra en vanaf januari het vaste gezicht op het Elpermeer 41. Waarschijnlijk hebben jullie me al vaker in de praktijk gezien: sinds eind 2013 ben ik vaak samen met drs. Winius in de spreekkamer te vinden. Bovendien heb ik in 2014 diverse keren ingevallen voor mijn collega-dierenartsen.

Naast de standaard diergeneeskunde voor gezelschapsdieren ben ik extra geïnteresseerd in de interne diergeneeskunde, waaronder hormoon-gerelateerde aandoeningen, zoals hyperthyreoïdie (een te snel werkende schildklier) en de ziekte van Cushing (een ziekte waarbij de bijnieren teveel cortisol produceren). Ook heb ik mij in het bijzonder verdiept in chronisch nierfalen, een ziekte die veel voorkomt bij oudere katten. Over dit onderwerp heb ik een gespreksavond georganiseerd in november 2014, voor een enthousiaste groep van ruim 30 personen.

Momenteel ben ik ook druk bezig met extra bijscholing op het gebied van tandheelkunde, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Na mijn stage ben ik naar de praktijk blijven komen om meer te leren en gaandeweg besefte ik dat ik ook niet meer weg wilde. Sinds 1 januari 2015 maak ik deel uit van het vaste team. Ik sta elke donderdag en vrijdag met plezier voor u klaar op de praktijk op het Elpermeer 41. Voor degene die niet op het Elpermeer komen, niet getreurd: ik zal ook komend jaar nog op de andere praktijken aanwezig zijn tijdens waarnemingen voor mijn collega’s.

Dierenarts Hoekstra

Subcategorieën