Beste bezoeker,

Als u op deze pagina bent beland, bent u waarschijnlijk op zoek naar een prijs.
Helaas zullen wij u teleur moeten stellen, het enige wat u hier zult vinden is de prijs voor een consult en een indicatie voor een aantal standaard voorkomende behandelingen.
Voor vaste cliënten van de praktijk, die graag en indicatie willen voor een specifieke behandeling voor hun huisdier, raden wij aan even telefonisch contact op te nemen met hun behandelende team.

Voor andere /nieuwe bezoekers:

Wij bieden per client op maat gemaakte zorg, dat houdt in dat we voor prijzen alleen een uitspraak kunnen doen, als weten wat voor de zorg we uw huisdieren kunnen/mogen leveren. Er is steeds meer mogelijk in onze dierenartsenpraktijk, daar zitten echter ook passende kosten aan vast. Vandaar is het van belang dat wij het dier zien en met u de eigenaren kunnen overleggen wat u graag wilt voor uw huisdier achtnemend van de kosten.

Op het internet zorg met elkaar vergelijken is iets dat wij niet willen ondersteunen. De zorg die geboden wordt moet in onze ogen altijd het beste zijn dat wij kunnen en u als eigenaren kan/wil afnemen. Dat kan voor iedere dierenartsenpraktijk iets anders inhouden.

Voor een bezoek aan onze praktijken reken we per eigenaar vast 30 minuten in, ongeacht of die werkelijk nodig zijn of niet voor u en uw huisdier.
Bij niet verschijnen of niet op tijd afzeggen (een werkdag ervoor) wordt het consult gewoon gerekend.

Consult € 62,50 ( 30 min.)

Nagels knippen Paraveterinair € 32,08

Chippen incl. registratie* € 53,32

 

 

* (excl. consult)

Wij zijn een onafhankelijke dierenartsen praktijk in Amsterdam.
Wij betalen ons personeel naar diergeneeskundige normen.
Prijzen zijn daarom ook niet onderhandelbaar.