Wij zijn op zoek naar een Paraveterinair

Diergeneeskunde is een vak waarin je eindeloos verdieping kunt vinden; nieuwe inzichten en verschil in inzicht maken het een vak waarbij je zelf moet blijven nadenken. Je bent nooit uitgeleerd en je kunt je in de loop der jaren telkens toeleggen op nieuwe onderwerpen. Het beroep is wetenschappelijk, gericht op het verbeteren van gezondheid en kwaliteit van leven, sociaal en ambachtelijk. Je leert het vak het beste als je open staat voor de kennis van anderen en niet probeert om het wiel helemaal zelf opnieuw uit te vinden (hoewel dat op z’n tijd ook nodig kan zijn). Je zorgt ervoor dat het vak zijn kwaliteit behoudt door de kennis die je vergaard hebt door te geven aan anderen als je daar gelegenheid toe hebt.

Ieder patiënt en zijn of haar omstandigheden zijn uniek, de mogelijkheden van hun eigenaren zijn uniek en jij bent uniek. De therapeutische oplossingen die wij bedenken zullen daarom niet uniform zijn. Toch kunnen we door het uitwisselen van ideeën en kennis voor al onze patiënten zorgen dat we samen betere resultaten halen. Om dit te kunnen doen zoeken we naar iemand die eindeloos en een misschien een beetje onbeschaamd nieuwsgierig is. Je wacht niet tot kennis komt aanwaaien; je zoekt het. Het vak is in beweging en je wilt graag je steentje bijdragen aan positieve veranderingen.

Een steentje die wij er aan bijdragen is een commitment om de principes van de Fear Free beweging en Low Stress Animal Handling toe te passen. We nemen daartoe ruim de tijd voor onze consulten: een half uur. We leven ook volgens de Sterkliniek principes: kwaliteitsbewaking is noodzakelijk is om consequent goede resultaten te kunnen behalen. Om kennis te vergroten zijn wij als praktijk o.a. geabonneerd op VIN en Vetfolio.

Ons team, kennis en klantenkring is divers en internationaal georiënteerd. Wij werken op drie locaties. Wij hebben een praktijkmanager die het ons mogelijk maakt om zo soepel mogelijk ons werk uit te voeren. Hij waakt er ook voor dat wij financieel rendabel blijven.

Van jou verwachten we dat je zelfstandig werkzaamheden kunt uitvoeren, maar ook graag samen met anderen wilt werken. Je hebt een goed gevoel voor humor: we werken immers in een grote stad. We verwachten ook dat je de Fear Free en Low Stress Animal Handling cursussen doet en de filosofie ervan uitdraagt. We verwachten dat je open bent voor nieuwe invloeden en eenmaal opgedane kennis wilt delen.

Het is een mooi vak. Wil jij die samen met ons uitoefenen?

Als je nieuwsgierig bent naar de details kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.