Gewijzigde openingstijden feestdagen:

* Maandag 24 december: 09:00 - 17:00 uur *
1e en 2e Kerstdag, dinsdag 25 en woensdag 26 december: gesloten

 * Oudjaar, maandag 31 december: 09:00 - 17:00 uur *
Nieuwjaarsdag, dinsdag 1 januari: gesloten

Buiten onze openingstijden kunt u voor spoedgevallen terecht bij de Spoedkliniek.

Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond Nieuwjaar!

Team

Daniëlle Cohen Rodrigues is geboren op 17 januari 1972. De meeste klanten kennen haar van de praktijk op het Elpermeer 41 waar ze al meer dan 21 jaar de klanten van hulp en advies voorziet. 

Zelf heeft Daniëlle ook huisdieren. De bekendste hiervan was haar hond Zoë, die helaas in oktober 2014 is overleden. Na bijna 8 maanden zonder hond te hebben gezeten, heeft Senna haar intrede gemaakt, een mooie bruine labrador dame. Ze gaat net als Zoë elke dag mee naar de praktijk.

Thuis houdt haar kat Droopy van zo'n 20½ jaar druk de wacht over haar visjes. (Je weet per slot van rekening maar nooit wanneer die proberen uit te breken!)

Haar hobbies zijn sporten en natuurlijk plezier maken met Senna!

 

Danielle Cohen Rodrigues     Danielles hond Senna

Herman is in Utrecht geboren en getogen, alwaar hij na zijn schooltijd ging werken voor firma's als TPG post. Na verloop van tijd ging hij zich meer en meer toeleggen op management taken binnen afdelingen en filialen van diverse bedrijven.

Na jaren als externe adviseur voor Dierenartspraktijk Goverts, Winius en Zwart te hebben gediend, is hij in 2010 in vaste dienst gekomen als praktijk manager. In noodgevallen valt hij ook wel eens als receptionist in. Bovendien is hij voor al het onderhoud binnen de praktijken de aan te spreken man.

Veel van zijn vrije tijd gaat op aan het werken met computers, maar waar het enigszins kan leest hij graag boeken. Al laten zijn twee vogels Gilligan en Bugsy Twiddle dit niet vaak toe.

Praktijkmanager Herman Rozengarden     Hermans valkparkiet Busy Twiddle

Remko van Deijk heeft na zijn studie één jaar in een dierenartsenpraktijk in Naarden gewerkt en vervolgens 2,5 jaar in een praktijk in Rotterdam. Vanaf begin 2011 werkt hij met veel plezier bij onze kliniek. Zijn interesses liggen vooral bij de oogheelkunde en de interne geneeskunde.

Naast het werk als dierenarts vindt hij het ook erg leuk om te tekenen en te schilderen. Verschillende dieren zijn al vast gelegd in olieverf.

Dierenarts Van Deijk     

Eva de Boer-Veerman is sinds 1998 paraveterinair en sinds 2008 met veel plezier werkzaam bij Sterkliniek dierenartsen Amsterdam. Naast de algemene bezigheden als paraveterinair  heeft ze een speciale interesse in het begeleiden van de operaties en laboratorium werkzaamheden. Tevens heeft ze een cursus scheren van katten zonder narcose gevolgd wat in de praktijk regelmatig gebruikt wordt.

Thuis lopen naast haar man en twee kinderen ook nog twee ontzettend lieve en grote Maine Coons rond. De kater heet Hummel en de poes heet Nina.

Eva de Boer-Veerman     Eva's katten Hummel en Nina

Beste huisdiereigenaar,

Graag stel ik me even voor: ik ben Jonna Hoekstra en vanaf januari het vaste gezicht op het Elpermeer 41. Waarschijnlijk hebben jullie me al vaker in de praktijk gezien: sinds eind 2013 ben ik vaak samen met drs. Winius in de spreekkamer te vinden. Bovendien heb ik in 2014 diverse keren ingevallen voor mijn collega-dierenartsen.

Naast de standaard diergeneeskunde voor gezelschapsdieren ben ik extra geïnteresseerd in de interne diergeneeskunde, waaronder hormoon-gerelateerde aandoeningen, zoals hyperthyreoïdie (een te snel werkende schildklier) en de ziekte van Cushing (een ziekte waarbij de bijnieren teveel cortisol produceren). Ook heb ik mij in het bijzonder verdiept in chronisch nierfalen, een ziekte die veel voorkomt bij oudere katten. Over dit onderwerp heb ik een gespreksavond georganiseerd in november 2014, voor een enthousiaste groep van ruim 30 personen.

Momenteel ben ik ook druk bezig met extra bijscholing op het gebied van tandheelkunde, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Na mijn stage ben ik naar de praktijk blijven komen om meer te leren en gaandeweg besefte ik dat ik ook niet meer weg wilde. Sinds 1 januari 2015 maak ik deel uit van het vaste team. Ik sta elke donderdag en vrijdag met plezier voor u klaar op de praktijk op het Elpermeer 41. Voor degene die niet op het Elpermeer komen, niet getreurd: ik zal ook komend jaar nog op de andere praktijken aanwezig zijn tijdens waarnemingen voor mijn collega’s.

Dierenarts Hoekstra

De patiënten die ik begeleid voor hun laatste reis.

Winter - Door Drs. J. Hoekstra 

  Informatie over honden Informatie over katten Informatie over konijnen Informatie over knaagdieren Informatie over reptielen Informatie over vogels