Hai, ik ben Chantal en in september 2013 ben ik afgestudeerd paraveterinair met specialisatie landbouwhuisdier op het Groenhorst College in Barneveld. Hiervoor heb ik nog dierverzorging gedaan op het Groenhorst College in Barneveld en heb ik verschillende stages gedaan bij een schapenboerderij, dierenparken, dierenwinkel en dierenasiels/pension.

Na mijn opleiding heb ik een tijdje in een dierenwinkel en voor Eukanuba gewerkt als voedingsdeskundige. Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij Sterkliniek Amsterdam.

Ik woon in Amsterdam, ben geboren in 1991 en ben trotse eigenaar van mijn konijnenkindje Vosje en vogelvriendje Lemon. Bij mijn vriend thuis heb ik nog 2 Britse kortharen en een Shiba Inu. Mijn interesses liggen bij voeding, vogels en konijnen. Ooit hoop ik stiekem nog een klein bedrijfje te hebben met uilen. Als ik ooit een huis kan krijgen met een grote tuin, laat ik die helemaal ombouwen tot een uilen voilere.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in alle 3 de Sterklinieken!

Chantal van Hoekelen     Chantal van Hoekelen

De patiënten die ik begeleid voor hun laatste reis.

COVID-19 en de invloed op huisdieren - Door Drs. J. Hoekstra 

  Informatie over honden Informatie over katten Informatie over konijnen Informatie over knaagdieren Informatie over reptielen Informatie over vogels