Beste huisdiereigenaar,

Graag stel ik me even voor: ik ben Dierenarts L. Verhoeven

Sinds december 2017 ben ik onderdeel geworden van het dierenartsen team. Na de opleiding tot dierenarts ben ik ruim een jaar werkzaam geweest in een gemengde dierenartsenpraktijk in Berghem. Vanuit daar ben ik op zoek gegaan naar de voor mij meest ideale gezelschapsdierenkliniek. Mijn eigen visie sluit goed aan bij de visie van Sterkliniek dierenartsen Amsterdam. Het is erg fijn dat ik me hier kan richten op een low stress aanpak. In het eerste half jaar heb ik de cursus Low Stress Animal Handling afgerond. Het is erg leuk om deze methodes te kunnen toepassen in de praktijk en zo veel gelukkigere dieren te mogen ontvangen. Met soms maar kleine aanpassingen kun je dan het verschil maken tussen een dier wat erg bang is, naar een dier wat het leuk vindt om op de praktijk te komen.

Mijn hart ligt bij dit beroep en ik geniet van alle verschillende onderdelen, zoals het spreekuur, de chirurgie en het contact met de eigenaren en hun dieren. Door elke week op alle praktijklocaties werkzaam te zijn raakte ik al snel thuis hier.

Voor mij is diergeneeskunde een vak dat nooit stilstaat. Kennis verandert en wordt steeds uitgebreider. Zo ben ik naast het werken als dierenarts ook continu aan het bijleren. Dit doe ik in de vorm van nascholing/cursussen maar ook in de vorm van studeren en veelvuldig overleg met collega's. Op deze manier kan ik groeien en mij steeds verder ontwikkelen. In de toekomst wil ik dan ook meer gespecialiseerde vaardigheden mijzelf blijven toe eigenen, zoals echografie.

Ik hoop u en uw huisdier dan ook lang te mogen blijven dienen in deze Sterkiniek